Spellen

De vermelde prijzen zijn weekendprijzen op basis van zelf afhalen en zijn inclusief btw. Dus geen verrassingen achteraf! Indien gewenst haalt u dus de kinderspellen/ranjakabouter, slush puppy machine, lasergame op vrijdag op en brengt u het maandag retour. 3 dagen plezier voor de dagprijs.

Kinderspellen huren (5 stuks)

Kinderspellen 5 stuks - 55 euro

Bij Revando Verhuur kunt u niet alleen springkussens en stormbanen huren, maar ook terecht voor het huren van verschillende kinderspellen. Dit pakket omvat direct 5 leuke spelletjes! aapjes voeren, kleine ringen werpen, grote ring werpen, beker stapelen en ballen gooien. per 5 te huur.

Prijs: € 45,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Ballonnenclown/Entertainment

Ballonnenclown Willy is een clown die de fantasie van kinderen tot leven brengt. Hij vermaakt jong en oud. Clown Willy en andere clowns spelen in op de fantasie van kinderen en vermaken ze op een leuke en interactieve manier. Bent u op zoek naar een leuke ballonnenclown of typetje voor al uw feesten, zoals kinderfeestjes, braderieën, bruiloften, al dan niet in combinatie met een springkussen of ander leuk item? informeer dan geheel vrijblijvend naar de voorwaarden.

Prijs: € 75 euro per uur

 

Letterpakken huren

Vier teamleden dragen de letterpakken. De quizmaster stelt de vragen. Ga zo snel mogelijk in de goede volgorde staan voor het juiste woord en probeer zoveel mogelijk antwoorden te geven binnen 90 seconden.  Inclusief 21 letters, handleiding en 6 vragenlijsten met elk 7 vragen. Dit spel is voor jong en oud en staat garant voor veel plezier

Prijs: € 60,- euro per dag (2e dag gratis)

 

annakooi/boardingveld huren

$_85 (4)

Deze voetbalboarding/pannakooi is de ideale eyecatcher voor uw voetbal evenement. De opblaasbare voetbalboarding is 20 meter lang en 10 meter breed en ongeveer 5 meter hoog. Is rondom voorzien voor hoge netten waardoor het spelelement optimaal is.  Echt een spektakel als hij op staat. Let the game begin!

Prijs: € 165,- euro per dag (2e dag gratis)

 

Levend tafelvoetbal huren

Levend tafelvoetbal ! U zit in de hoofdrol…. scoor tegen je vrienden of collega’s. Speel met je team van 6 tegen 6 spelers op dit 12x5m grote luchtkussen “levend tafelvoetballen” Alle deelnemers kunnen alleen van links naar rechts schuiven vai de  lange aluminium buizen die heen en weer schuiven. Geschikt voor teambuiding- straatfeest – sportevenement -beach soccer – beach party – verjaardag – schooldag – speeltuin – camping – bbq. De buizen zijn ruim 5 lang waardoor passend vervoer noodzakelijk is

Prijs: € 275,- euro per dag (2e dag gratis)

 

lasergame huren

Play the game! Huur het lasergame pakket tot 10 personen ga de strijd aan met elkaar. In het bos, vrije veld, leeg pand of waar dan ook. De lasergame is een fantastisch spel voor jong en oud. Vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of familiefeest. The game is open. Dit pakket wordt geleverd met 8 pistolen en is uit te breiden tot 16.

Prijs: € 40,- euro per dag op basis van 8 guns en 4 targets

 

Ranjakabouter huren

Ranjakabouter - 25 euro

Niet de hele dag achter de kinderen aanlopen om te vragen wat zij willen drinken? Laat ze zelf ranja tappen uit deze speciale Ranjakabouter!

Prijs: € 25,- euro per dag (2e dag gratis)

 

 

Reageren is niet mogelijk